Do wiadomości ...
Wielce Szanowny Panie Prezydencie,
Z największą radością dzielę się z Panem Prezydentem sensacyjną i niewiarygodną wiadomością o rozwiązaniu przeze mnie kilku milenijnych problemów matematycznych, który to fakt powiększy moc zbioru klejnotów KRÓLOWEJ MATEMATYKI - na rzecz społeczności planety Ziemi.
Tą cudowną wiadomość przekazuję Panu Prezydentowi i lokalnym władzom, za Pana Prezydenta pośrednictwem, aby w sposób najwspanialszy i najbardziej skuteczny mogła być przełożoną na rzecz naszego miasta Lublina oraz na rzecz naszych krajan, zawsze zatroskanych o najlepszą strategię dla Rzeczypospolitej Polskiej.
Dwie pełne dekady osobistych zmagań w związku z realizacją mojego niebotycznego planu marzeń nareszcie zaowocowały takimi wynikami twórczymi, którymi pragnąłby poszczycić się każdy , kto przewyższa mnie we wszystkim innym. Jednakże nikt nie przebije mnie wdzięcznością dla władz Lublina za pokazanie całemu światu moich wyników naukowych, tak, jak nie przebije mnie nikt w polu tych wniosków twórczych, o których ogłoszenie i przełożenie proszę Wielce Szanownego Pana Prezydenta.
Łączę Wyrazy Szacunku i Uznania,
Leszek W. Guła
http://lwgula.pl.tl/
nie przeczytano
-----------------------
NOWOCZESNY NIEWOLNIKU Z POLSKI, NIE JESTEŚ CZAROWNIKIEM, LECZ ZWYKŁYM ŚMIERTELNIKIEM Z KRAJU, KTÓRY JEST UBEZWŁANOWOLNIONY PO WSZYSTKIE CZASY. NASI NIEMIECCY PRZODKOWIE UCZYNILI AMERYKĘ POTĘGĄ MILITARNĄ, A TO OZNACZA, ŻE POLACY SĄ I POZOSTANĄ NA ZAWSZE NOWOCZESNYMI NIEWOLNIKAMI PANÓW ŚWIATA!
WASZA NAUKA ISTNIEJE NIE NA RZECZ WASZĄ, LECZ NA RZECZ NASZĄ. STĄD W ŻADNEJ DZIEDZINIE NIE MACIE PRAWA DO BADAŃ NAUKOWYCH NA ETAPIE FINALNYM. NIE MACIE TEŻ PRAWA DO DOKONYWANIA ODKRYĆ, KTÓRE MOGŁYBY ROZSŁAWIĆ KOGOKOLWIEK Z POLSKI.
NIGDY NIE OTRZYMACIE PRAWA DO WDRAŻANIA WŁASNYCH NOWOCZESNYCH TECHNOLOGII, ANI PATENTÓW, KTÓRE MOGŁYBY WZMOCNIĆ DANY NAM W PREZENCIE WASZ KRAJ!
WASZA MARIONETKOWA WŁADZA I WASI PODWÓJNIE UBEZWŁASNOWOLNIENI GENERAŁOWIE SĄ NASZYMI PACHOŁKAMI.
MY DECYDUJEMY I DECYDOWAĆ BĘDZIEMY, GDZIE I KIEDY POLSKI ŻOŁNIEŻ MA WALCZYĆ NA RZECZ PANÓW ŚWIATA, KTÓRYMI SĄ: członkowie trzymający władzę nad światem.
GRUPA TRZYMAJĄCA WŁADZĘ NAD ŚWIATEM
nie przeczytano, ale przed Chińczykami pękają
----------------------------------------------------------------
O modlitwie pamiętać trzeba i PRZYKAZANIA JEDENASTEGO ściśle przestrzegać, które brzmi:
NIE CZYŃ KRZYWDY STWORZENIU BOŻEMU I NIE POZWÓL, ABY KTOŚ KRZYWDĘ UCZYNIŁ TOBIE LUB INNEMU STWORZENIU BOŻEMU.
------------------------------------------------------------------
POLACY POPEŁNIAJĄ JEDNĄ Z NAJWIĘKSZYCH ZBRODNI PRZECIWKO NARODOWOŚCI POLSKIEJ POPRZEZ PSYCHICZNE NISZCZENIE MOJEJ OSOBY.
POLACY SĄ ZABÓJCAMI PSYCHICZNYMI TYCH POLAKÓW, KTÓRZY MAJĄ TROCHĘ INNE MÓZGI - MÓZGI PREDYSPONOWANE DO MYŚLENIA TWÓRCZEGO.
Pracę opublikowałem za pośrednictwem
Teraz chodzi o ogłoszenie światu moich wyników. Każdy jest zależny od kogoś. Chłopcy z agencji wywiadów różnych państw szaleją, bo ich nauczyciele szaleją z zawiści.
Kilku wymieniam poniżej. Moi kumple, to:
1. Frey, Gerhard, Alemania.
2. Wiles, Andrew, USA-(United Kingdom).
3. Mazur, Barry, USA.
4. Ribet, Kenneth, USA.
5. Jean-Pierre Serre, France.
6. Katz, Nicholas M, USA.
7. Taylor Richard, United Kingdom.
Właśnie złożyłem im propozycję do nieodrzucenia!!!! Jednakże działam KONTRA-SOLO i tak pozostanie.
spiskowcy nie boją się nikogo
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Słowo Guła poza słownikami i encyklopediami ...
Nie będzie mnie na 100%.
Mojej "Krowy", która dać może 100 litrów mleka na dobę nie będzie również.
Guła nie pojawi się w żadnym słowniku i w żadnej encyklopedii nawet za 400 lat i nigdy (WERDYKT). Odwołanie dotarło do NAJWYŻSZEGO czyli do BOGA.
Paradoksalnie: im więcej niedouczonych Polaków, tym więcej polskich specjalistów.
Jest odwrotnie i mamy tylko lampę naftową Ignacego Łukasiewicza ...
Rzeczywiście jestem niedouczony, ale zdobyłem trzy licencje zawodnika w trzech różnych dyscyplinach sportowych (judo, piłka nożna, szachy), a moją pracę magisterską (badawczą) z psychologii oceniono na 4,5.
Nie będąc inżynierem sporządzałem szkice wykonawcze części zamiennych (z detali) do SORTIMATÓW, MULTIVACÓW, WTRYSKAREK i dla automatyków. Dzięki temu otrzymałem awans na specjalistę.
Redukcja objęła dorabiających, w tym i mnie. Dlatego nie dotknąłem patentów. W szczegolności, nie mając żadnego pojęcia w polu matematyki obaliłem dowody lub odrzuciłem przypuszczenia czterech matematycznych geniuszy: Hilberta, Wilesa, Sierpińskiego, Bircha & Swinnertona-Dyera oraz rozszerzyłem twierdzenie Pitagorasa i hipotezę Goldbacha.
Tego nie dokonał sam Albert Einstein (a próbował na pewno) i nie dokonali tego najwięksi geniusze świata różnych specjalności.
Leszek W. Guła
Leszek W. Guła