Hi!
Rozumiem że niepodoba ci się ta młodzież Mariusz , ale mnie się podobają i uważam ich za ciekawe osoby

.
Nie przeszkadza mi ich wygląd (zresztą niczyj wygląd mi nie przeszkadza) , ich styl życia to też ich wybór i nie obchodzi mnie to

.
Oni są bradzo weseli a że trafiłes na jakichś debili w tej grupie to masz pecha i nie świadczy to o całości grupy.
Może trzeba ich bliżej poznać uśmiechnac się ii okaze sie ze sa ok , tak jak z wiezniami kazdy na nich źle patrzy a jak sie pozna ich to wielu z nich jest całkiem ok i sa lepsi od niektorych niekaranych

.
Porwały ci koszule bo pokazałes im swoją niechęc , a ode mnie wyczują pozytywne nastawienie do nich i przyjmią mnie

na mały wypad hehehe choc moge sie mylić
Ale chociaż masz fajnie że widziałeś ich na żywo.
Musze koniecznie sie z nimi zabawic bo nigdzie na swiecie nie ma takiej kolorowej mlodziezy hehehehe i to będzie ciekawe doświadczenie w porównaniu to ciąglego przebywania z szarą mlodzieza w polsce.
MOze to i szpan ale jest ciekawie dzieki temu i popieram tą oryginalność.
O Hiva sie nie boje bo jestem na tyle odpowiedzialny ze napewno nie skusze sie na oferty tych kobitek choć pewnie nie bedzie latwo jak wyskoczy taka barbie hahaha ale dam rade
Pozdro.